JAMES BAR MECHELEN AFHUREN

Op zoek naar een gezellige ruimte voor jouw volgende evenement in Mechelen? James Bar is de perfecte locatie voor elke gelegenheid. Ideaal voor alles van verjaardagsfeestjes tot zakelijke evenementen of teambuildings. Of je nu een kleine bijeenkomst of een groter feest plant, James Bar biedt je een onvergetelijke ervaring.

 

AANTAL PERSONEN

 

James Bar Mechelen afhuren is een goed idee als je van plan bent een evenement te organiseren met een "beperkt" aantal gasten. De bar biedt plaats aan groepen van 20 tot 55 personen, waardoor het perfect is voor kleine feesten of bijeenkomsten. Van verjaardagsfeestjes tot teambuildings, James Bar biedt jouw gasten een gezellige en comfortabele sfeer waardoor ze zich direct thuis zullen voelen.

James Bar Mechelen is ook ideaal als je je geen zorgen wilt maken over de catering van jouw evenement. De bar heeft een eigen keuken waar ons team heerlijke barbites kan bereiden. Benieuwd naar wat er op het menu staat?

Ontdek onze menukaart

Kostprijs

Het afhuren van James Bar Mechelen is helemaal gratis, mits er wordt voldaan aan een minimum afnamebedrag van drank en eten van 750 euro. Dit betekent dat je de volledige bar kunt afhuren zonder enige extra kosten te hoeven betalen, zolang je dit minimale bedrag besteedt aan de drankjes en het eten voor jouw gasten.

 

RESERVEREN

James Bar Mechelen kan op woensdag of zondag privé worden afgehuurd. Het proces om James Bar Mechelen te huren is zeer eenvoudig. Je hoeft alleen maar contact op te nemen met Dean via dean@jamesbar.be om de gewenste datum te reserveren. Dean zal je alle nodige informatie en details geven over het huurproces en eventuele speciale verzoeken die je hebt.

 

NIEUWSBRIEFINSCHRIJVING

Wil je op de hoogte blijven van alle events en nieuws in James Bar? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.