VEELGESTELDE VRAGEN

Ja, honden zijn toegelaten bij James Bar. 

James Aalst is gelegen aan de Grote Markt van Aalst. Parkeren kan je gemakkelijk aan de parking van de Hopmarkt of aan de parking 'Keizershallen'.

James Mechelen is gelegen aan de Grote Markt van Mechelen. Ook hier kan je je parkeren op de parking van de Grote Markt. 

De cadeaubon van James kan je enkel gebruiken in onze bar te Aalst of Mechelen, afhankelijk van de cadeaubon die je kocht. Een cadeaubon kan hier besteld worden. Indien je een cadeaubon hebt besteld, dan ontvang je deze digitaal in jouw mailbox.

Reserveren kan online via onze website. Klik hier om een online reservatie te boeken. Volg de verschillende stappen en bevestig je afspraak, klaar!

James Bar is de perfecte plaats voor een privé of bedrijfsevent. Je kan alle informatie hier terugvinden. Gelieve op voorhand (telefonisch of per e-mail) de beschikbaarheid na te vragen voor uw gewenst tijdstip.

Indien je afhankelijk bent van een speciaal dieet of allergisch bent aan bepaalde producten, gelieve dit te vermelden bij jouw online reservatie of ter plaatse bij aankomst.